The Best generic Medicines for Erectile Dysfunction Without Prescription generic Viagra Cheap Prices Buy Online No Prescription Sildenafil Citrate 200mg Buy generic Levitra drugs without prescription online vardenafil Buy Caverta Online no Prescription Sildenafil Citrate 100mg Buy Cialis Super Active lowest price how to buy eriacta online without a perscription Sildenafil Citrate 100mg dosage Buy Kamagra Cheap Online Sildenafil Citrate 100mg No Prescription Order quality Kamagra Soft online Sildenafil Citrate Without Prescription Best online Pharmacy to buy ed meds Suhagra Without Prescription Purchase Tadalis Sx pills tadalafil 20mg No Prescription Buy generic Viagra Soft Tabs Sildenafil Citrate No Prescription Best Price for Vigora Sildenafil Citrate 100mg Viagra equivalent Buy Cialis Professional Online tadalafil tablet 20mg Buy Hard On Sildenafil Citrate 120 mg dosage Online Without Prescription Buy erectile dysfunction medication Kamagra Effervescent Online Lowest Prices Buy Viagra Professional Sildenafil Citrate Buy Viagra super dulox-force Online no Prescription Buy Viagra Super Force Online Without Prescription Vardenafil Oral Jelly Cheapest Online Pharmacy Buy Levitra Professional Online Vardenafil Without Prescription Buy new Erectile Dysfunction Medications avana Online Without Prescription buy Drugs cialis for Erection Problems online Without Prescription buy online Apcalis oral jelly Without Prescription Buy Cialis Cheap Online No Prescription tadalafil Without Prescription Generic Cialis Super Force cheaper online Dapoxetine tadalafil Intagra Erectile Dysfunction Medication for hard erection Sildenafil Citrate Kamagra Oral Jelly Legal Cheapest Online Pharmacy Buy Silagra Cheap online Sildenafil Citrate 100mg Without Prescription order Tadacip Without Prescription Pharmacy tadalafil 20mg online Buy erectile dysfunction medications trial packs online Buy cheapest generic Viagra Super Active Without Prescription Buy generic Cialis Daily Online tadalafil 5mg Buy cialis sublingual Professional online Without Prescription Buy generic Hard On Oral Jelly Sildenafil Citrate 100mg sale of Generic Viagra Capsules Online Sildenafil Citrate no Prescription Viagra Super Fluox-force Pills Sildenafil Citrate 100mg Fluoxetine 40mg Buy generic Levitra Soft online vardenafil 20mg Generic Levitra Super Force online vardenafil dapoxetine FDA Approves New Drug for Erectile Dysfunction treatment avana order generic Sildenafil Citrate Online No Prescription sale of Generic tabs Vardenafil online Without Prescription Buy generic tadalafil online Without Prescription

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Takimi i radhës me miqtë e ATK-së

Publikuar më October 31, 2014 8:26 am

DSC_0050 (2)Administrata Tatimore e Kosovës ka mbajtur takimin e radhës me miqtë e ATK-së, i cili mbahet çdo    vit.

Në takim pjesëmarrës ishin përfaqësues nga Dogana e Kosovës, Banka Botërorë, Fondi Monetar Ndërkombëtar, GIZ, Ambasada e Francës, Ambasada Suedisë, USAID. Qëllimi i këtij takimi ishte prezantimi i progresit të ATK-së deri më tani, projektet e reja  drejtë digjitalizimit të shërbimeve ndaj tatimpaguesve, si dhe shpalosja e planeve për të ardhmen.

Në takim drejtori i ATK-së z. Behxhet Haliti tha se administrata tatimore ka shënuar progres sidomos  në ofrimin e lehtësirave për përmbushje vullnetare, të cilat ndikojnë në trajtimin e barabartë të të  gjithë tatimpaguesve si dhe realizimin me sukses të planit për  mbledhjen e të hyrave.

(more…)

Njoftim për tatimpagues – ATK rifreskoi Doracakun – Pyetje & Përgjigje

Publikuar më 8:21 am

ImageShAdministrata Tatimore e Kosovës, me qëllim që të informojë tatimpaguesit, lidhur me aplikimin e procedurave tatimore, konform Legjislacionit Tatimor, ka rifreskuar Doracakun – Pyetje & Përgjigje, me të dhëna shtesë, në mënyrë që tatimpaguesit të pajisen me informatat e duhura në çdo kohë.

Ky doracak, ofron përgjigje të shkurtëra për kërkesat ligjore dhe procedurat që duhet të ndiqen nga tatimpaguesit, për realizimin e të drejtave dhe obligimeve të tyre. Pyetjet & Përgjigjet e përfshira në këtë Doracak, do të mundësojnë aplikimin e saktë të procedurave tatimore, si dhe do të lehtësojnë/ plotësojnë kërkesat e tatimpaguesve për trajtimin e drejtë të çështjeve konkrete. (more…)

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Takim me përfaqësuesit e bizneseve të derivateve

Publikuar më October 29, 2014 7:50 am

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbajtur sot një takim me bizneset e mëdha që merren me tregtimin e karburanteve. Në këtë takim, të pranishëm ishin edhe përfaqësuesit nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe Shoqata e Naftëtarëve.
Qëllimi i këtij takimi ishte njoftimi i të pranishmëve me ecurinë e përgjithshme të procesit të fiskalizimit, me theks të veçantë fiskalizimi i bizneseve që tregtojnë karburante.
Gjatë këtij takimi u diskutua edhe për të arriturat e ATK-së për këtë vit, si dhe përgatitjet për lansimin e dy projekteve, siç janë Caktimi Automatik i Kontrolleve dhe Inspektorëve-CAKI dhe Fatura Elektronike e TVSh-së, të cilat do të jenë indikator mjaftë të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve transparente për gjithë tatimpaguesit dhe trajtimit te barabartë. (more…)

Page 1 of 6612345...102030...Last »