The Best generic Medicines for Erectile Dysfunction Without Prescription generic Viagra Cheap Prices Buy Online No Prescription Sildenafil Citrate 200mg Buy generic Levitra drugs without prescription online vardenafil Buy Caverta Online no Prescription Sildenafil Citrate 100mg Buy Cialis Super Active lowest price how to buy eriacta online without a perscription Sildenafil Citrate 100mg dosage Buy Kamagra Cheap Online Sildenafil Citrate 100mg No Prescription Order quality Kamagra Soft online Sildenafil Citrate Without Prescription Best online Pharmacy to buy ed meds Suhagra Without Prescription Purchase Tadalis Sx pills tadalafil 20mg No Prescription Buy generic Viagra Soft Tabs Sildenafil Citrate No Prescription Best Price for Vigora Sildenafil Citrate 100mg Viagra equivalent Buy Cialis Professional Online tadalafil tablet 20mg Buy Hard On Sildenafil Citrate 120 mg dosage Online Without Prescription Buy erectile dysfunction medication Kamagra Effervescent Online Lowest Prices Buy Viagra Professional Sildenafil Citrate Buy Viagra super dulox-force Online no Prescription Buy Viagra Super Force Online Without Prescription Vardenafil Oral Jelly Cheapest Online Pharmacy Buy Levitra Professional Online Vardenafil Without Prescription Buy new Erectile Dysfunction Medications avana Online Without Prescription buy Drugs cialis for Erection Problems online Without Prescription buy online Apcalis oral jelly Without Prescription Buy Cialis Cheap Online No Prescription tadalafil Without Prescription Generic Cialis Super Force cheaper online Dapoxetine tadalafil Intagra Erectile Dysfunction Medication for hard erection Sildenafil Citrate Kamagra Oral Jelly Legal Cheapest Online Pharmacy Buy Silagra Cheap online Sildenafil Citrate 100mg Without Prescription order Tadacip Without Prescription Pharmacy tadalafil 20mg online Buy erectile dysfunction medications trial packs online Buy cheapest generic Viagra Super Active Without Prescription Buy generic Cialis Daily Online tadalafil 5mg Buy cialis sublingual Professional online Without Prescription Buy generic Hard On Oral Jelly Sildenafil Citrate 100mg sale of Generic Viagra Capsules Online Sildenafil Citrate no Prescription Viagra Super Fluox-force Pills Sildenafil Citrate 100mg Fluoxetine 40mg Buy generic Levitra Soft online vardenafil 20mg Generic Levitra Super Force online vardenafil dapoxetine FDA Approves New Drug for Erectile Dysfunction treatment avana order generic Sildenafil Citrate Online No Prescription sale of Generic tabs Vardenafil online Without Prescription Buy generic tadalafil online Without Prescription

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Takim konsultativ me palët e interesit

Publikuar më May 11, 2012 2:31 pm

Në vazhdën e takimeve të përbashkëta institucionale, Administrata Tatimore e Kosovës ka mbajt sot takimin me palët e interesit, për të diskutuar rreth zhvillimeve dhe të arriturave të fundit në ATK.
Në këtë takim ku pjesëmarrës ishin përfaqësues nga Ministria e Financave, Dogana e Kosovës, Oda Ekonomike e Kosovës, Oda Ekonomike Amerikane, Aleanca Kosovare e Biznesit, Shoqata e Kontabilistëve të Certifikuar dhe Auditorëve të Kosovës, u njoftuan për së afërmi me zhvillimin e projekteve dhe reformave që janë realizuar së fundi për ofrimin e lehtësirave dhe të bërit biznes.
Gjatë takimit pjesëmarrësit -palët e interesit, kanë shprehur gatishmërinë për bashkëpunim dhe mbështetje të çfarëdo projekti i cili është në interes të tatimpaguesve. Ata po ashtu, theksuan se ngritja e kapaciteteve vepruese, rritje e shërbimeve kualitative ndaj tatimpagueseve që është duke krijuar ATK-ja, në bashkëpunim me institucionet tjera, janë duke treguar rezultate pozitive, që në hapat e parë. Ku sipas tyre përkushtime të tilla janë inkurajuese për çdo qytetar, e veçanërisht për obliguesit tatimor.

Në anën tjetër Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së, z.Behxhet Haliti shprehu konsideratën më të lartë për përfaqësuesit institucional, duke theksuar se – “Takimet e këtilla si ky i sot, ashtu siç i kemi pasur në të kaluarën dhe besoj se do t’i kemi edhe më intensive në të ardhmen, janë të një rëndësie të posaçme. Përmes zërit të biznesit ne kemi arritur edhe të modifikojmë legjislacionin tatimor, gjë që do të vazhdojmë të bëjmë edhe në të ardhmen nëse është e nevojshme, duke punuar gjithmonë me një përkushtim për ofrim transparent dhe efektiv të shërbimeve, zbatim të barabartë dhe të njëtrajtshëm të ligjit, si dhe një angazhim për përmbushjen vullnetare”.

z.Haliti gjithashtu nënvizoi se ATK, ka një strategji të përmbushjes, një plan veprimi një vjeçar dhe plane operative ditore gjë që le të kuptohet se të gjitha aktivitetet janë të planifikuara dhe se ATK si institucion me autorizime të rëndësishme për shtetin dhe për popullatën, si në të tashmen ashtu edhe në të ardhmen, është duke bërë të gjitha përpjekjet që të zbatojë në përpikëri legjislacionin tatimor.
Në vijim, të pranishmit shqyrtuan mundësitë e bashkëpunimit dhe u dakorduan që takimet e tilla të jenë të rregullta.
Gjatë këtij takim, para të pranishmeve u prezantuan në mënyrë vizual reformat e deklarimit elektronik si dhe reformat e regjistrimit të biznesit.