ATK Organizon – SEMINAR ME TATIMPAGUES

Publikuar më March 5, 2015 13:12

ImageSeminar TEMA:

– Deklarimi Vjetor nga Bizneset Individuale – PD

– Deklarimi Vjetor nga Korporatat – CD

– Deklarimi Vjetor nga Ortakëritë – DO

– Raportimi i blerjeve mbi 500€

 

 

 

 

SEMINARI MBAHET:

Orari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në këto seminare ftohen të marrin pjesë tatimpaguesit (organizata biznesi, OJQ apo përfaqsues të tyre), përfaqsues të njësive të përhersheme, kontabilist dhe qytetarë të interesuar, me qëllim që të informohen për mënyrën e Deklarimit Vjetor, si PD, CD, DO, Raportimi i blerjeve mbi 500€, ejt. (Shkarko njoftimin)

Materialin i cili do të prezantohet, mund ta shkarkoni në ueb-faqe të ATK-së www.atk-ks.org , në linkun Multimedia, Materiale & Prezantime.

 

Për informata tjera kontaktoni

Tel.: 038/200-250 17,

e-mail: info@atk-ks.org ,

web: www.atk-ks.org