KOMUNIKATË PËR MEDIA

Njoftim për qytetarë,

Administrata Tatimore e Kosovës njofton të gjithë qytetarët të cilët janë bërë pjesë e kampanjës dhe kanë aplikuar për rimbursim nga kuponët fiskal për periudhën  TM1 2018, se sonte do të bëhet tërheqja e Numrave Potencial Fitues.

Tërheqja e NPF do të bëhet drejtëpërdrejtë në Radio Televizionin e Kosovës, duke filluar nga ora 18:00. Pas tërheqjes së NPF, ATK do të publikoj në ueb sajtin e saj (http://www.atk-ks.org/lista-e-fituesve-kuponat-fiskal/) listën e fituesve.

Numri i përgjithshëm i qytetarë të cilët kanë aplikuar për këtë periudhë është 58,343.