KOMUNIKATË PËR MEDIA – 228 thirrje të pranuara deri më tani nga qytetarët

ATK ofron edhe një linje per raportim 038 222 165

Të nderuar qytetarë linja pa-pagës 0800 80 800 është e hapur për të pranuar raportimet tuaja, sa i përket keqpërdorimit të çmimeve tek bizneset në Kosovës,  me rastin e Coronavirusit.

Sot nga ora 10:00 deri më tani përmes linjës pa-pagës 0800 80 800 kemi pranuar 228 thirrje nga qytetarët, të cilët kanë raportuar rritje të çmimeve,  kryesisht tek markete dhe farmacit, të njëjta janë adresuar tek inspektorët tatimor për trajtim ligjor.

Për arsye të ngarkesës se madhe të thirrjeve të qytetarëve në linjën pa-pagës, Administrata Tatimore e Kosoves ka mundësuar  edhe një linje tjetër alternative për raportim: 038 222 165 (kjo linje është me pagesë).