Komunikatë për media – Misioni i Fondit Monetar Ndërkombëtar vlerëson lartë të arriturat në ATK

kjo përmbledhje ishte një e gjetur e Fondit Monetar Ndërkombëtar për Administratën Tatimore të Kosovës.

Gjatë kësaj vizite,  FMN ka bërë të ditur se ATK-ja është në rrugë të drejt për të arritur synimet dhe njëkohësisht për të përmbushur kërkesat dhe rekomandimet e misionetev ndërkombëtare.