Kontakti

Modifikuar më shtator 28, 2017

NA KONTAKTONI NË:    


 Regjionet Telefoni dhe Adresa
 NJTM 038/200-346-41,  Rruga: Fehmi Agani nr. 41 Prishtinë
QSHT-Prishtinë: 038/200-255-59;
038/200-255-60;  , Rruga: Nënë Tereza, objekti i ish Gërmisë Prishtinë
038/200-255-61;
038/200-255-02
Prishtina 1 038/200-255 01
Prishtina 2 038/200-346 80
Prishtina 3 038/200-255 37
Prizreni: 029/244-901,   Rruga: William Wolker – PN Prizren
Prizreni 1 dhe 2 029/242-989
Peja: 039/432-812, Sheshi: Skenderbeu – PN Pejë
Ferizaj: 0290/320-387,  Rruga: Dëshmorët e Kombit PN Ferizaj
Gjilani: 0280/326-967,  Rruga: Skenderbeu PN Gjilan
Mitrovica: 028/530-059,   Rruga: Agim Hajrizi PN. Mitrovicë
Gjakova: 0390/330-021,  Rruga: Nënë Tereza PN. Gjakovë
  Zyra qendrore Zyra qendrore
  Divizioni për Edukim dhe Shërbim të Tatimpaguesëve:
Tel: 038 200 250 17
Email: info@atk-ks.org
Drejtoria për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Marrëveshje tatimore ndërkombëtare
Tel: 038 200 250 05
Email: metd@atk-ks.org
  Zyra për Komunikim me Media:
Tel: 038 200 250 30
Email: zyra.komunikim@atk-ks.org
 Qasja në dokumentet publike:
Në këtë adresë mund të parashtroni kërkesën për Qasje në Dokumente Publike

në Administratën Tatimore të Kosovës.

Zyra për Komunikim dhe Media
E-mail: valentina.bytyqi-sefa@atk-ks.org
Tel: 038 200 250 30
Standardet profesionale:
Tel:0800-80-800
E-mail:standardet.profesionale@atk-ks.org
  Adresa
  Drejtoria e përgjithshme
Këndi i Rrugëve Dëshmorët e Kombit dhe Bill Klinton
10 000 Prishtinë, Kosovë Drejtoria e përgjithshme