The Best generic Medicines for Erectile Dysfunction Without Prescription generic Viagra Cheap Prices Buy Online No Prescription Sildenafil Citrate 200mg Buy generic Levitra drugs without prescription online vardenafil Buy Caverta Online no Prescription Sildenafil Citrate 100mg Buy Cialis Super Active lowest price how to buy eriacta online without a perscription Sildenafil Citrate 100mg dosage Buy Kamagra Cheap Online Sildenafil Citrate 100mg No Prescription Order quality Kamagra Soft online Sildenafil Citrate Without Prescription Best online Pharmacy to buy ed meds Suhagra Without Prescription Purchase Tadalis Sx pills tadalafil 20mg No Prescription Buy generic Viagra Soft Tabs Sildenafil Citrate No Prescription Best Price for Vigora Sildenafil Citrate 100mg Viagra equivalent Buy Cialis Professional Online tadalafil tablet 20mg Buy Hard On Sildenafil Citrate 120 mg dosage Online Without Prescription Buy erectile dysfunction medication Kamagra Effervescent Online Lowest Prices Buy Viagra Professional Sildenafil Citrate Buy Viagra super dulox-force Online no Prescription Buy Viagra Super Force Online Without Prescription Vardenafil Oral Jelly Cheapest Online Pharmacy Buy Levitra Professional Online Vardenafil Without Prescription Buy new Erectile Dysfunction Medications avana Online Without Prescription buy Drugs cialis for Erection Problems online Without Prescription buy online Apcalis oral jelly Without Prescription Buy Cialis Cheap Online No Prescription tadalafil Without Prescription Generic Cialis Super Force cheaper online Dapoxetine tadalafil Intagra Erectile Dysfunction Medication for hard erection Sildenafil Citrate Kamagra Oral Jelly Legal Cheapest Online Pharmacy Buy Silagra Cheap online Sildenafil Citrate 100mg Without Prescription order Tadacip Without Prescription Pharmacy tadalafil 20mg online Buy erectile dysfunction medications trial packs online Buy cheapest generic Viagra Super Active Without Prescription Buy generic Cialis Daily Online tadalafil 5mg Buy cialis sublingual Professional online Without Prescription Buy generic Hard On Oral Jelly Sildenafil Citrate 100mg sale of Generic Viagra Capsules Online Sildenafil Citrate no Prescription Viagra Super Fluox-force Pills Sildenafil Citrate 100mg Fluoxetine 40mg Buy generic Levitra Soft online vardenafil 20mg Generic Levitra Super Force online vardenafil dapoxetine FDA Approves New Drug for Erectile Dysfunction treatment avana order generic Sildenafil Citrate Online No Prescription sale of Generic tabs Vardenafil online Without Prescription Buy generic tadalafil online Without Prescription

Ligjet

Modifikuar më janar 13, 2014

13.01.2014
Ligji Nr. 04/L-223 – PËR PLOTËSIMIN DHE NDRYSHIMIN E LIGJIT NR. 03/L-222 PËR ADMINISTRATËN TATIMORE DHE PROCEDURAT, I NDRYSHUAR DHE PLOTËSUAR ME LIGJIN NR. 04/L-102


15.06.2012
Ligji Nr. 04/L-108 – PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT PËR TATIMIN MBI VLERËN E SHTUAR Nr. 03/L-146, I NDRYSHUAR DHE PLOTËSUAR ME LIGJIN NR. 03/L-197


15.06.2012
Ligji Nr. 04/L-104 – PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT NR. 03/L-161 PËR TATIMIN NË TË ARDHURAT PERSONALE


15.06.2012
Ligji Nr. 04/L-103 – PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT PËR TATIMIN NË TËARDHURAT E KORPORATAVE Nr. 03/L-162


15.06.2012
Ligji Nr. 04/L-102 – PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT PËR ADMINISTRATËN TATIMORE DHE PROCEDURAT Nr. 03/L-222


15.06.2012
Ligji Nr. 04/L-101 – PËR FONDET PENSIONALE TË KOSOVËS


15.06.2012
Ligji Nr. 04/L-080 – PËR LOJRAT E FATIT


12.07.2010
Ligji _03-L-222
LIGJI Nr. 03/L-222 – PËR ADMINISTRATËN TATIMORE DHE PROCEDURAT


15.04.2010
Ligji_2010_3_L197
Ligji_2010_3_L197 – PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT NR. 03/L-146 PËR TATIMIN MBI VLERËN E SHTUAR


05.02.2010
Ligji_2009_3_L162
PËR TATIMIN NË TË ARDHURAT E KORPORATAVE


04.02.2010
Ligji_2009_3_L161
LIGJI PËR TATIMIN NË TË ARDHURAT PERSONALE


03.02.2010
Ligji_2009_3_L146
PËR TATIMIN MBI VLERËN E SHTUAR


20.12.2008
Ligji_Nr_03L_115_TAP
Ligji Nr. 03/L-115, Datë 18.12.2008 – PËR TATIMIN NË TË ARDHURAT PERSONALE


19.12.2008
Ligji_Nr_03L_114_TVSH
Ligji Nr. 03/L-114, Datë 18.12.2008 – PËR TATIMIN MBI VLEREN E SHTUAR


18.12.2008
Ligji_Nr_03L_113_TAK
Ligji Nr. 03/L-113, Datë 18.12.2008 – PËR TATIMIN NË TË ARDHURAT E KORPORATAVE


07.12.2008
Ligji_2008_03_L084_al
Ligji Nr. 03/L-084 – Për ndryshimin e Rregullores së UNMIK-ut 2005/20 për ndryshimin e Rregullores së UNMIK-ut 2001/35 për Fondin Pensional te Kosovës


06.12.2008
Ligji_2008_03_L_071_al
Ligji Nr. 03/L-071 – Për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 2004/48 për Administratën Tatimore dhe Procedurat


21.12.2006
Ligji_2004_48
Ligji nr. 2004/48 – Për Administratën Tatimore dhe Procedurat


20.12.2006
Ligji_2004_35
Ligji Nr.2004/35 Për Lojërat e Fatit