NJOFTIM PËR TATIMPAGUES – Dorëzimi i raportit për transaksionet e kontrolluara për vitin 2016

Publikuar më September 26, 2017 11:34

KOMUNIKATË PËR MEDIA – ATK mbyll biznese që merren me shitjen e derivateve të naftës në Rajonin e Mitrovicë

Publikuar më September 23, 2017 15:42

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Mbyllen 5 subjekte të lojërave të fatit , 4 në qytetin e Vitisë dhe 1 tjetër në Prishtinë

Publikuar më September 22, 2017 14:41

KOMUNIKATË PËR MEDIA – ATK ka ngritur kallëzime penale për disa subjekte të lojërave të fatit

Publikuar më September 21, 2017 10:32

KOMUNIKATË PËR MEDIA – ATK mbyll biznese të pa fiskalizuara

Publikuar më September 15, 2017 09:15

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Drejtori i ATK-së takohet me përfaqësuesit e Bankës Botërore

Publikuar më September 14, 2017 14:03

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Pushojnë hetimet ndaj zyrtarëve të ATK-së

Publikuar më September 13, 2017 14:30

KOMUNIKATË PËR MEDIA – 52 student kanë përfunduar praktiken në ATK

Publikuar më 11:13

NJOFTIM PËR TATIMPAGUES – Njoftim për Institucionet Financiare

Publikuar më September 11, 2017 14:12

Njoftim për tatimpagues – ATK, Nxjerr Vendimin Shpjegues Publik “ Aplikimi i Ngarkesës së Kundërt për Shërbimet e Blera Jashtë Kosovës”

Publikuar më August 29, 2017 15:01

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Edhe pak kohë ka mbetur për të përfituar nga shlyerja e borxhit ndaj Administratës Tatimore të Kosovës

Publikuar më August 28, 2017 09:57

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Takimi i përbashkët mes ATK-së dhe OEAK

Publikuar më August 25, 2017 14:55

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Takimi i radhës me drejtuesit e Zyrave Regjionale të ATK-së

Publikuar më August 17, 2017 19:49

Përfitoni nga shlyerja e borxhit ndaj Administratës Tatimore të Kosovës

Publikuar më August 16, 2017 11:54

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Edhe pak kohë ka mbetur për të përfituar nga shlyerja e borxhit ndaj Administratës Tatimore të Kosovës

Publikuar më August 10, 2017 21:00

KOMUNIKATË PËR MEDIA – ATK ka bërë tërheqjen e numrave potencial fitues për TM2 2017

Publikuar më August 3, 2017 10:31

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Përfaqësuesit e zyrës së FMN-së në Kosovë vizituan sot ATK-në

Publikuar më July 27, 2017 15:56

NJOFTIM PËR TATIMPAGUES – Ministri i Financave, nxjerr Udhëzim Administrativ për Transferimin e Çmimit

Publikuar më July 26, 2017 13:27

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Këmbimi i përvojave në fushën e Transferimit të Çmimit

Publikuar më July 19, 2017 19:50

KOMUNIKATË E BRENDSHME – Unifikimi i shërbimeve ndaj tatimpaguesve

Publikuar më July 18, 2017 17:40

Page 1 of 2312345...1020...Last»