Njoftim për Media

Publikuar më July 13, 2011 15:23

Të nderuar përfaqësues të Mediave,

 

Me qëllim të informimit të opinionit publik dhe të sigurimit të një transparence maksimale ndaj tatimpaguesve, Administrata Tatimore e Kosovës, ju fton që të merrni pjesë në Konferencën për Media, me temën: Raporti i punës për periudhën Janar – Qershor 2011.

Në këtë konferencë, raportin gjashtëmujor do ta prezantoj, Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, z. Behxhet Haliti, dhe bashkëpunëtorët e tij.

Konferenca për media, do të mbahet: më datë: 14 Korrik, 2011 (e enjte), në ora 11:00.

Adresa-Prishtinë: Këndi i rrugës “Bill Klinton” dhe “Dëshmorët e Kombit”- Administrata Tatimore e Kosovës – Kati i I-rë-Salla e Trajnimeve.

– Ju mirëpresim –