NJOFTIM PËR TATIMPAGUES NË REGJIONIN E FERIZAJIT – Ndërrohet lokacioni për mbajtjen e seminarit më 15.11.2017

Administrata Tatimore e Kosovës, ju njofton se seminari i planifikuar për tatimpagues në Regjionin e Ferizajt, më 15.11.2017 duke filluar nga ora 10:00, nuk do të mbahet në sallën e Kuvendit Komunal, mirëpo, mbahet në të njëjtën datë dhe në të njëjtën kohë, por në Sallën e Kulturës në Ferizaj.

Pra, seminari për tatimpaguesit e Regjionit të Ferizajt, mbahet:

Data Regjioni Ora Vendndodhja
15.11.2017 Ferizaj 10:00 Salla e Kulturës në Ferizaj

Administrata Tatimore e Kosovës