Lajmet e fundit

Lexo të gjitha

Njoftim nga Administrata Tatimore e Kosovës - Regjistroni veprimtaritë ekonomike dhe deklaroni të punësuarit tuaj!

Administrata Tatimore e Kosovës, ri-kujton të gjithë personat të cilët merren me aktivitete afariste, se në bazë të legjislacionit tatimor janë të detyruar të regjistrohen, pajisen me Numër Unik Identifikues / Numër Fiskal, deklarojnë dhe paguajnë tatimet (bazuar në statusin e tyre) dhe të mbajnë Tatimin në Burim dhe Kontributet Pensionale për punëtorët e tyre. …
KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK dhe Avokatura Shtetërore kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK dhe Avokatura Shtetërore kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi

Drejtori  i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj dhe Avokati i Përgjithshëm Shtetëror Sami Istrefi, kanë nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi. Qëllimi i kësaj marrëveshje është përcaktimi i të drejtave dhe detyrimeve të palëve në zbatimin e obligimeve që rrjedhin nga Vendimi i Qeverisë nr. 03/44, përkatësisht bartjen e lëndëve të regjistruara dhe delegimin e kompetencave dhe …

Shërbimet elektronike

Të gjitha shërbimet

Kalendari tatimor

Prill 2019
E hënë E martë E mërkurë E Enjte E Premte E Shtunë E Dielë
Prill 1, 2019 Prill 2, 2019 Prill 3, 2019 Prill 4, 2019 Prill 5, 2019 Prill 6, 2019 Prill 7, 2019
Prill 8, 2019 Prill 9, 2019 Prill 10, 2019 Prill 11, 2019 Prill 12, 2019 Prill 13, 2019 Prill 14, 2019
Prill 15, 2019

Category: Afati për deklarimWM, CM, WR, IR, IS, IL, QS, QL: Afati per deklarim!

WM, CM, WR, IR, IS, IL, QS, QL: Afati per deklarim!
Prill 16, 2019 Prill 17, 2019 Prill 18, 2019 Prill 19, 2019 Prill 20, 2019

Category: Afati për deklarimTV: Afati per deklarim!

TV: Afati per deklarim!
Prill 21, 2019
Prill 22, 2019 Prill 23, 2019 Prill 24, 2019 Prill 25, 2019 Prill 26, 2019 Prill 27, 2019 Prill 28, 2019
Prill 29, 2019 Prill 30, 2019 Maj 1, 2019 Maj 2, 2019 Maj 3, 2019 Maj 4, 2019 Maj 5, 2019

 Evazioni Tatimor

ATK-ja ju ofron mundësinë që të lajmëroni rastet e evazionit tatimor, korrupsionin, apo sjelljet jo të mira nga stafi i ATK-së nëpërmjet: