KOMUNIKATË PËR MEDIA – Ministri i Financave z.Besim Beqaj vizitoi ATK-në

Publikuar më June 18, 2013 09:05

Vizita_ministrit_Beqaj

Ministri i Financave Besim Beqaj ka ofruar mbështetje për Administratën Tatimore të Kosovës  duke e cilësuar një institucion jashtëzakonisht i suksesshëm, që çdo vit po përmirëson performancën e tij dhe i cili këtë vit jo vetëm që e realizon planifikimin të hyrave por shkon edhe mbi planin, duke shtuar se synim i Qeverisë  nuk është vetëm të shkohet në planifikime dhe grumbullime, por synim i yni është që të kemi kënaqësi tek tatimpaguesi me shërbimet që i ofron Administrata Tatimore e Kosovës.

Këto komente ministri Beqaj i ka bërë gjatë vizitës Qendrës së Shërbimit të Tatimpaguesve të Administratës Tatimorë të Kosovës,  ku është pritur nga drejtori i përgjithshëm i ATK-së Behxhet Haliti dhe zyrtarë tjerë të lartë të këtij institucioni.

(more…)

Njoftim mbi organizimin e seminareve me tatimpagues

Publikuar më June 14, 2013 08:37

Administrata Tatimore e Kosovës, me qëllim të edukimit dhe informimit të tatimpaguesve, organizon seminare në të gjitha regjionet e ATK-së, me temën:

Pajisja me Vërtetim Tatimor në mënyrë elektronike

Marrëveshja me Këste për pagesën e Borxheve

Në këto seminare ftohen të marrin pjesë tatimpaguesit (organizata biznesi, OJQ apo përfaqsues të tyre), përfaqsues të njësive të përhersheme, kontabilist dhe qytetarë të intresuar me qëllim që të informohen për mënyrën e pajisjes me Vërtetim tatimor në mënyrë elektronike, si dhe për procedurën e Marrëveshjes me këste për pagesën e Borxheve.   Shkarko Orarin

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Donatorët premtojnë vazhdimin e mbështetjes për ATK-në

Publikuar më June 11, 2013 14:49

DSC_0038

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbajtur takimin e radhës me donator, takim ky që është bërë tanimë i rregullt. Në këtë takim pjesëmarrës kanë qenë përfaqësues nga Ministria e Financave,  ECLO, USAID, GIZ, etj. Qëllimi i takimit ishte prezantimi i të arriturave të ATK-së deri më tani, projektet aktuale dhe shpalosja e planeve për të ardhmen dhe nevojave për asistencë.

Në takim Menaxhmenti i ATK-së ka prezantuar progresin e deri tanishëm, duke përfshirë këtu ofrimin e lehtësirave për përmbushje vullnetare, trajtimin e barabartë të të gjithë tatimpaguesve si dhe realizimin e planifikimeve për  mbledhjen e të hyrave.

(more…)

Page 119 of 160« First...102030...117118119120121...130140150...Last»