Njoftim nga Administrata Tatimore e Kosovës, Regjistroni veprimtaritë ekonomike dhe deklaroni të punësuarit tuaj

Published on April 6, 2012 11:57

Administrata Tatimore e Kosovës, ri-kujton të gjithë personat të cilët merren me aktivitete afariste, se në bazë të legjislacionit tatimor janë të detyruar të regjistrohen, pajisen me Numër Fiskal, deklarojnë dhe paguajnë tatimet (bazuar në statusin e tyre) dhe të mbajnë Tatimin në Burim dhe Kontributet Pensionale për punëtorët e tyre.

Disa nga veprimtaritë në vijim, nuk zbatojnë këtë obligim, prandaj ATK u bënë thirrje që të regjistrohen sa më parë dhe të përmbushin të gjitha obligimet tatimore të parapara me legjislacionin tatimor. (more…)

(Alb) EULEX dhuron 40 vetura për ATK dhe Doganën

Published on April 5, 2012 09:24

 

(more…)

Përmbushja vullnetare e obligimeve tatimore, prioritet i Administratës Tatimore të Kosovës

Published on March 30, 2012 16:55

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Page 119 of 145« First...102030...117118119120121...130140...Last»