Shpallja e fituesit për dizajnimin e logos së ATK-së

Publikuar më December 2, 2011 11:15

Administrata Tatimore e Kosovës ka shpallur fituesin për dizajnimin e logos. aktiviteti ka qenë i natyrës garuese dhe janë shpërblyer tri vendet e parë: vendi i parë 2000 euro, vendi i dytë 700 euro dhe vendi i tretë 300 euro.

 

Shpërblyes të kësaj gare janë:

Vendi i parë: “Zero Pozitive” sh.p.k.

Vendi i dytë: “Asha” sh.p.k.

Vendi i tretë: N.T.SH. “Fiqa”

Komunikatë për Media – Bëjnë betimin 36 inspektorët e rinj tatimorë

Publikuar më November 2, 2011 15:57

Në praninë e Ministrit të Financave, Bedri Hamza dhe drejtorit të Përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës,Behxhet Haliti sot u bë betimi i gjeneratës së radhës të Inspektorëve Tatimor të Administratës Tatimore të Kosovës.

Në ceremoninë e betimit Ministri i Financave, Bedri Hamza, duke i përshëndetur inspektorët e rinj dhe duke ju dëshiruar punë të mbarë dhe të suksesshme brenda Ministrisë se Financave, tha se “Është vërtete kënaqësi e posaçme për mua pjesëmarrja në këtë ceremoni. Besoj se gjatë kësaj periudhe fillestare të inkuadrimit tuaj në ATK ju tashmë jeni njoftuar dhe familjarizuar jo vetëm me institucionin, por edhe me procesin e punës dhe krejt atë se çka pritet nga ju”. (more…)

Komunikatë për Media – Fillon projekti i Qendrës së Thirrjeve

Publikuar më November 1, 2011 15:57

Në Administratën Tatimore të Kosovës, ka filluar punën Qendra e Thirrjeve, me ç’rast është kontaktuar tatimpaguesi i parë, i cili u njoftua për borxhin që ka ndaj ATK-së, si dhe për deklaratat që i mungojnë në sistem. Njëherësh, është këshilluar për mundësit e pagesës së borxhit, mënyrat e pagesës, si dhe ndihmën që mund t’i ofroj Administrata Tatimore e Kosovës.

Detyra e Qendrës së Thirrjeve, është të bisedohet dhe të përcaktohen, cilat veprime kërkohet, për të zgjidhur çështjet e tatimeve të pashlyera, të përshpejtohen veprimet e tilla të ndërmarra, në mënyrë që tatimpaguesit të bëhen të rregullt, si dhe të zgjidhen të gjitha çështjet e hapura tatimore. (more…)

Page 128 of 149« First...102030...126127128129130...140...Last»