Lajmet e fundit

Lexo të gjitha
KOMUNIKATË PËR MEDIA - Përfaqësues nga Autoriteti i të Hyrave të Ugandës vizitojnë ATK-në

KOMUNIKATË PËR MEDIA - Përfaqësues nga Autoriteti i të Hyrave të Ugandës vizitojnë ATK-në

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës, Sakip Imeri ka pritur sot në takim një delegacion nga Autoriteti i të Hyrave të Ugandës. Qëllimi i kësaj vizite është marrja e përvojave dhe praktikave nga ATK-ja, në fushën e përmirësimit të performancës së administratës tatimore. Ky delegacion kryesisht është i fokusuar në organizmin e përgjithshëm të Administratës …
KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK mban takim të përbashkët me palët e interesit dhe donatoret

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK mban takim të përbashkët me palët e interesit dhe donatoret

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbajtur sot takim të përbashkët me palët e interesit dhe donatoret, me qëllim të prezantimit të zhvillimeve të fundit, si dhe aktiviteteve të tjera. Ky takim është organizuar në këtë format, në mënyrë që përfaqësuesit e bizneseve të adresojnë kërkesat dhe shqetësimet e tatimpaguesve në prezencë të donatorëve, me mbështetjen …

Shërbimet elektronike

Të gjitha shërbimet

Kalendari tatimor

Korrik 2018
E hënë E martë E mërkurë E Enjte E Premte E Shtunë E Dielë
Qershor 25, 2018 Qershor 26, 2018 Qershor 27, 2018 Qershor 28, 2018 Qershor 29, 2018 Qershor 30, 2018 Korrik 1, 2018
Korrik 2, 2018 Korrik 3, 2018 Korrik 4, 2018 Korrik 5, 2018 Korrik 6, 2018 Korrik 7, 2018 Korrik 8, 2018
Korrik 9, 2018 Korrik 10, 2018 Korrik 11, 2018 Korrik 12, 2018 Korrik 13, 2018 Korrik 14, 2018 Korrik 15, 2018

Category: Afati për deklarimWM, CM, WR, IR, IS, IL, QS, QL: Afati per deklarim!

WM, CM, WR, IR, IS, IL, QS, QL: Afati per deklarim!
Korrik 16, 2018 Korrik 17, 2018 Korrik 18, 2018 Korrik 19, 2018 Korrik 20, 2018

Category: Afati për deklarimTV: Afati per deklarim!

TV: Afati per deklarim!
Korrik 21, 2018 Korrik 22, 2018
Korrik 23, 2018 Korrik 24, 2018 Korrik 25, 2018 Korrik 26, 2018 Korrik 27, 2018 Korrik 28, 2018 Korrik 29, 2018
Korrik 30, 2018 Korrik 31, 2018 Gusht 1, 2018 Gusht 2, 2018 Gusht 3, 2018 Gusht 4, 2018 Gusht 5, 2018

 Evazioni Tatimor

ATK-ja ju ofron mundësinë që të lajmëroni rastet e evazionit tatimor, korrupsionin, apo sjelljet jo të mira nga stafi i ATK-së nëpërmjet: