Lajmet e fundit

Lexo të gjitha
KOMUNIKATË PËR MEDIA - Drejtori Imeri viziton zyrën  rajonale të ATK-së në Pejë

KOMUNIKATË PËR MEDIA - Drejtori Imeri viziton zyrën rajonale të ATK-së në Pejë

Në  vazhdën e vizitave të planifikuara në zyrat rajonale të ATK-së, drejtori i Përgjithshëm  i  ATK-së, Sakip Imeri fillimisht ka vizituar  rajonin Pejës.  Në këtë takim  drejtori Imeri, foli për të arriturat dhe objektivat e viti 2018, për të cilat kërkoj angazhim të vazhdueshëm për realizimin e tyre, njëherit potencoj se ofrimi i shërbimeve profesionale dhe …
KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK mban ligjëratë para studentëve të Universitetit të Pejës

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK mban ligjëratë para studentëve të Universitetit të Pejës

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës ka mbajtur ligjërata para studentëve të Universitete të Pejës, me qëllim të prezantimit të Sistemi Tatimor në Kosovë. Qëllimi kryesorë i kësaj ligjërate ishte edukimi i studentëve, lidhur me funksionimin e Sistemit Tatimor në Kosovë. Pikat të cilat u trajtuan gjatë kësaj ligjërate  ishin: Çfarë janë tatimet? Si mblidhen …

Shërbimet elektronike

Të gjitha shërbimet

Kalendari tatimor

Mars 2018
E hënë E martë E mërkurë E Enjte E Premte E Shtunë E Dielë
Shkurt 26, 2018 Shkurt 27, 2018 Shkurt 28, 2018 Mars 1, 2018 Mars 2, 2018 Mars 3, 2018 Mars 4, 2018
Mars 5, 2018 Mars 6, 2018 Mars 7, 2018 Mars 8, 2018 Mars 9, 2018 Mars 10, 2018 Mars 11, 2018
Mars 12, 2018 Mars 13, 2018 Mars 14, 2018 Mars 15, 2018

Category: GeneralWM, CM, WR: Afati per deklarim!

WM, CM, WR: Afati per deklarim!
Mars 16, 2018 Mars 17, 2018 Mars 18, 2018
Mars 19, 2018 Mars 20, 2018

Category: Afati për deklarimTV: Afati per deklarim!

TV: Afati per deklarim!
Mars 21, 2018 Mars 22, 2018 Mars 23, 2018 Mars 24, 2018 Mars 25, 2018
Mars 26, 2018 Mars 27, 2018 Mars 28, 2018 Mars 29, 2018 Mars 30, 2018 Mars 31, 2018

Category: Afati për deklarimPD, CD, DO: Afati për deklarim!

PD, CD, DO: Afati për deklarim!
Prill 1, 2018

 Evazioni Tatimor

ATK-ja ju ofron mundësinë që të lajmëroni rastet e evazionit tatimor, korrupsionin, apo sjelljet jo të mira nga stafi i ATK-së nëpërmjet: