Lajmet e fundit

Lexo të gjitha
PËRMBLEDHJE JAVORE - Për ATK-në, nga data 16 deri 20 prill ishte java e bashkëpunimit Gjermano Kosovar

PËRMBLEDHJE JAVORE - Për ATK-në, nga data 16 deri 20 prill ishte java e bashkëpunimit Gjermano Kosovar

Gjatë javës së kaluar në Administratën Tatimore të Kosovës ka qëndruar një delegacion nga Ministria e Financave e Landit të Bavarisë, gjegjësisht përfaqësuesit e saj të lartë, z. Norbert Rossmeisl dhe z. Rafael Haselsteiner. Kjo vizitë është realizuar më qëllim të thellimit të bashkëpunimit mes ATK-së dhe Ministrisë Financave të Landit të Bavarisë, bashkëpunim ky …
KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK realizon trajnime për stafin e saj të komunitetit serb

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK realizon trajnime për stafin e saj të komunitetit serb

Administrata Tatimore e Kosovës-konkretisht Divizioni i Trajnimeve sipas planit të trajnimeve  për vitin 2018, dhe vlerësimit të nevojave të trajnimit, si dhe kërkesave nga Menaxhmenti i Lartë, ka organizuar trajnim për zyrtarët e Mbledhjes së Detyrueshme në gjuhen serbe,  me temë “Dispozitat Bazë të  Ligjit mbi ATK-në dhe Procedurat", “Procedurat e Mbledhjes së Detyrueshme, si dhe SIGTAS”. …

Shërbimet elektronike

Të gjitha shërbimet

Kalendari tatimor

Prill 2018
E hënë E martë E mërkurë E Enjte E Premte E Shtunë E Dielë
Mars 26, 2018 Mars 27, 2018 Mars 28, 2018 Mars 29, 2018 Mars 30, 2018 Mars 31, 2018

Category: Afati për deklarimPD, CD, DO: Afati për deklarim!

PD, CD, DO: Afati për deklarim!
Prill 1, 2018
Prill 2, 2018 Prill 3, 2018 Prill 4, 2018 Prill 5, 2018 Prill 6, 2018 Prill 7, 2018 Prill 8, 2018
Prill 9, 2018 Prill 10, 2018 Prill 11, 2018 Prill 12, 2018 Prill 13, 2018 Prill 14, 2018 Prill 15, 2018

Category: GeneralWM, CM, WR, IR, IS, IL, QS, QL: Afati per deklarim!

WM, CM, WR, IR, IS, IL, QS, QL: Afati per deklarim!
Prill 16, 2018 Prill 17, 2018 Prill 18, 2018 Prill 19, 2018 Prill 20, 2018

Category: Afati për deklarimTV: Afati per deklarim!

TV: Afati per deklarim!
Prill 21, 2018 Prill 22, 2018
Prill 23, 2018 Prill 24, 2018 Prill 25, 2018 Prill 26, 2018 Prill 27, 2018 Prill 28, 2018 Prill 29, 2018
Prill 30, 2018 Maj 1, 2018 Maj 2, 2018 Maj 3, 2018 Maj 4, 2018 Maj 5, 2018 Maj 6, 2018

 Evazioni Tatimor

ATK-ja ju ofron mundësinë që të lajmëroni rastet e evazionit tatimor, korrupsionin, apo sjelljet jo të mira nga stafi i ATK-së nëpërmjet: