Lajmet e fundit

Lexo të gjitha
KOMUNIKATË PËR MEDIA - Drejtori Imeri takohet me ambasadorin e Gjermanisë Christian Heldt

KOMUNIKATË PËR MEDIA - Drejtori Imeri takohet me ambasadorin e Gjermanisë Christian Heldt

Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së  Sakip Imeri,  ka pritur në takim ambasadorin e Gjermanisë në Kosovës Christian Heldt. Në këtë takim drejtori njoftoj ambasadorin Heldt për zhvillimet dhe aktivitetet e  ATK-së,  të cilat deri më tani kanë pasur performanc të lartë. Po ashtu, drejtori Imeri falënderoj ambasadorin e Gjermanisë për bashkëpunimin e deritanishëm me organizatën …
KOMUNIKATË PËR MEDIA - Memorandum bashkëpunimi mes ATK-së BIRN-it dhe Demokracia Plus

KOMUNIKATË PËR MEDIA - Memorandum bashkëpunimi mes ATK-së BIRN-it dhe Demokracia Plus

Administrata Tatimore e Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Rrjetit Ballkanik për Gazetari Hulumtuese- BIRN dhe organizatën Demokraci Plus -D+. Qëllimi i këtij memorandumi është precizimi/përcaktimi i obligimeve dhe standardeve të bashkëpunimit për palët gjatë realizimit të monitorimit dhe aktiviteteve të tjera, të cilat dalin nga projekti  “Shqyrtimi i praktikave të standardeve profesionale të ATK-së …

Shërbimet elektronike

Të gjitha shërbimet

Kalendari tatimor

Tetor 2018
E hënë E martë E mërkurë E Enjte E Premte E Shtunë E Dielë
Tetor 1, 2018 Tetor 2, 2018 Tetor 3, 2018 Tetor 4, 2018 Tetor 5, 2018 Tetor 6, 2018 Tetor 7, 2018
Tetor 8, 2018 Tetor 9, 2018 Tetor 10, 2018 Tetor 11, 2018 Tetor 12, 2018 Tetor 13, 2018 Tetor 14, 2018
Tetor 15, 2018

Category: Afati për deklarimWM, CM, WR, IR, IS, IL, QS, QL: Afati per deklarim!

WM, CM, WR, IR, IS, IL, QS, QL: Afati per deklarim!
Tetor 16, 2018 Tetor 17, 2018 Tetor 18, 2018 Tetor 19, 2018 Tetor 20, 2018

Category: Afati për deklarimTV: Afati per deklarim!

TV: Afati per deklarim!
Tetor 21, 2018
Tetor 22, 2018 Tetor 23, 2018 Tetor 24, 2018 Tetor 25, 2018 Tetor 26, 2018 Tetor 27, 2018 Tetor 28, 2018
Tetor 29, 2018 Tetor 30, 2018 Tetor 31, 2018 Nëntor 1, 2018 Nëntor 2, 2018 Nëntor 3, 2018 Nëntor 4, 2018

 Evazioni Tatimor

ATK-ja ju ofron mundësinë që të lajmëroni rastet e evazionit tatimor, korrupsionin, apo sjelljet jo të mira nga stafi i ATK-së nëpërmjet: