Lajmet e fundit

Lexo të gjitha
KOMUNIKATË PËR MEDIA - GIZ ka organizuar punëtori për menaxhmentin e ATK-së

KOMUNIKATË PËR MEDIA - GIZ ka organizuar punëtori për menaxhmentin e ATK-së

GIZ ka organizuar punëtori për menaxhmentin e ATK lidhur me komunikimi joverbal dhe hyrje në inteligjencën emocionale si kornizë logjike në komunikim. Në këtë punëtori kanë ligjëruar profesorë nga Universiteti Prishtinës “Hasan Prishtina”, Dr. Prof.  Aliriza Arënliu dhe Dr. Prof. Dashamir Bërxulli. ATK, është mirënjohëse dhe e çmon shumë bashkëpunimin me GIZ, i cili administratën …
KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK ka grumbulluar 94.6 % të të hyrave të përgjithshme vjetore

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK ka grumbulluar 94.6 % të të hyrave të përgjithshme vjetore

Administrata Tatimore e Kosovës një muaj para së të mbyllet viti kalendarik ka arritur që të tejkaloj parashikimet e përcaktuara.  Sigurisht, që tek ky rezultat kanë ndikuar përkushtimi dhe qasja profesionale e menaxhmentit  dhe të zyrtarëve të ATK-së. Deri me 30 nëntor 2018  administrata tatimore ka grumbulluar 94.6 % të të hyrave të përgjithshme vjetore, …

Shërbimet elektronike

Të gjitha shërbimet

Kalendari tatimor

Dhjetor 2018
E hënë E martë E mërkurë E Enjte E Premte E Shtunë E Dielë
Nëntor 26, 2018 Nëntor 27, 2018 Nëntor 28, 2018 Nëntor 29, 2018 Nëntor 30, 2018 Dhjetor 1, 2018 Dhjetor 2, 2018
Dhjetor 3, 2018 Dhjetor 4, 2018 Dhjetor 5, 2018 Dhjetor 6, 2018 Dhjetor 7, 2018 Dhjetor 8, 2018 Dhjetor 9, 2018
Dhjetor 10, 2018 Dhjetor 11, 2018 Dhjetor 12, 2018 Dhjetor 13, 2018 Dhjetor 14, 2018 Dhjetor 15, 2018 Dhjetor 16, 2018
Dhjetor 17, 2018 Dhjetor 18, 2018 Dhjetor 19, 2018 Dhjetor 20, 2018 Dhjetor 21, 2018 Dhjetor 22, 2018 Dhjetor 23, 2018
Dhjetor 24, 2018 Dhjetor 25, 2018 Dhjetor 26, 2018 Dhjetor 27, 2018 Dhjetor 28, 2018 Dhjetor 29, 2018 Dhjetor 30, 2018
Dhjetor 31, 2018 Janar 1, 2019 Janar 2, 2019 Janar 3, 2019 Janar 4, 2019 Janar 5, 2019 Janar 6, 2019

 Evazioni Tatimor

ATK-ja ju ofron mundësinë që të lajmëroni rastet e evazionit tatimor, korrupsionin, apo sjelljet jo të mira nga stafi i ATK-së nëpërmjet: