KOMUNIKATË PËR MEDIA – Drejtori Imeri viziton zyrën rajonale të ATK-së në Pejë

Në  vazhdën e vizitave të planifikuara në zyrat rajonale të ATK-së, drejtori i Përgjithshëm  i  ATK-së, Sakip Imeri fillimisht ka vizituar  rajonin Pejës.  Në këtë takim  drejtori Imeri, foli për të arriturat dhe objektivat e viti 2018, për të cilat kërkoj angazhim të vazhdueshëm për realizimin e tyre, njëherit potencoj se ofrimi i shërbimeve profesionale dhe …

KOMUNIKATË PËR MEDIA – ATK mban ligjëratë para studentëve të Universitetit të Pejës

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës ka mbajtur ligjërata para studentëve të Universitete të Pejës, me qëllim të prezantimit të Sistemi Tatimor në Kosovë. Qëllimi kryesorë i kësaj ligjërate ishte edukimi i studentëve, lidhur me funksionimin e Sistemit Tatimor në Kosovë. Pikat të cilat u trajtuan gjatë kësaj ligjërate  ishin: Çfarë janë tatimet? Si mblidhen …

KOMUNIKATË PËR MEDIA – GIZ vazhdon ta mbështes ATK-në edhe gjatë vitit 2018

Drejtori i ATK-së Sakip Imeri me bashkëpunëtorë ka mbajt takim me Udhëheqësen e Projektit, Reforma në Financa Publike në Kosovë, Kadri Jogiste, si dhe përfaqësuesit nga GIZ me qëllim të diskutimit dhe bashkëpunimit mes ATK-së dhe GIZ-it gjatë vitit 2017 dhe përcaktimi i aktiviteteve të përbashkëta për vitin 2018. Drejtori Imeri në këtë punëtori tha …

Administrata Tatimore e Kosovës organizon seminar për tatimpagues

TEMA: Shërbimet e reja elektronike Deklarimi vjetor dhe raportimi i Pasqyrave Financiare SEMINARI MBAHET: Data Regjioni  Ora Vendndodhja 14.03.2018 Mitrovicë 10:00 Salla e Agjencisë për Zhvillim Rural (AZHR) – Mitrovicë 15.03.2018 Gjakovë 12:00 Salla e Kuvendit Komunal – Gjakovë 16.03.2018 Pejë 10:30 Salla e Kuvendit Komunal – Pejë 19.03.2018 Prishtinë 10:00 Hotel “EMERALD” – Prishtinë 20.03.2018 …

Njomza Alaj

Njoftim për të punësuarit – Verifiko deklarimin nga punëdhënësi juaj!

Administrata Tatimore e Kosovës, ju njofton se ka lëshuar në funksion ueb-aplikacionin, i cili mundëson Verifikimin e deklarimit nga punëdhënësi juaj. Të punësuarit, përmes ueb-faqes së ATK-së www.atk-ks.org, i mundësohet verifikimi i deklarimit të tij si i punësuar, nga punëdhënësi i tij, pa pasur nevojë të paraqitet fizikisht në sportelet e Shërbimit të Tatimpaguesve. Për …

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Takimi përmbyllës me ekipin e radhës nga FMN

Sot është mbajt takimi përmbyllës mes Administratës Tatimore të Kosovës dhe misionit të angazhuar nga FMN-ja,  për  projektin e asistencës teknike për vitet 2019-2021. Në këtë takim përfaqësuesi i zyrës së FMN-së për Kosovës, Ruud Vermeulen tha se FMN ka mbështetur në vazhdimësi ATK-në, duke ofruar asistenca teknike në fusha të ndryshme, kjo me qëllim …

KOMUNIKATË PËR STAFIN – ATK mban seminar me tatimpagues

Administrata Tatimore e Kosovës ka organizuar seminar me tatimpagues me temën “Zbatimi i udhëzimit administrativ për Transferimin e Çmimit”, që kishte për qëllim informimin e tatimpaguesve që janë subjekt i Tatimit në të Ardhurat e Korporatave dhe të cilët marrin pjesë në një apo më shumë transaksione të kontrolluara me palët e lidhura, që gjenden …

Njomza Alaj

SQARIM PËR QYTETARË

Administrata Tatimore e Kosovës  njofton të gjithë qytetarët, të cilët kanë qenë fitues nga tërheqja e numrave potencial fitues për periudhën TM4 2017, se procesi i verifikimit të plikove me kuponë fiskal ka përfunduar, dhe tani presim që të ekzekutohen listat e fituesve për rimbursim të mjeteve. Rimbursimi i fituesve do të bëhet më së …

seminar

Administrata Tatimore e Kosovës organizon seminar për tatimpagues

TEMA: ZBATIMI I UDHËZIMIT ADMINISTRATIV PËR TRANSFERIMIN E ÇMIMIT  SEMINARI MBAHET: Data Ora Vendndodhja 06.03.2018 10:00 Hotel “EMERALD” Prishtinë Në këtë seminar ftohen të marrin pjesë tatimpaguesit që janë subjekt i tatimit në të ardhurat e korporatave dhe të cilët marrin pjesë në një apo më shumë transaksione të kontrolluara me palët e lidhura që …

Njomza Alaj