(sq)

“Çdo ditë në punën tonë ne duhet të vazhdojmë që të bëjmë progres të mëtutjeshëm në rrugën tonë drejt modernizimit. Duke pasur parasysh këtë, unë dëshiroj që ju të bëni zotime personale të sinqerta për të kontribuar në këtë proces të ndryshimit, të përmirësimit të vazhdueshëm dhe mbi të gjitha për të arritur rezultate. Gjatë …

(sq)

Prezentimi do të mbahet me DATË: 8 shtator 2011, në Hotel Grand – Prishtinë, në dy termine nga ora 9-12 dhe nga ora 13-16. Për të parë cilit termin i takoni dhe tek cili zyrtar të drejtoheni për të marrë tokenët dhe dokumentet tjera klikoni në njërin nga terminet më poshtë: 9:00 – 12:00 13:00 – …

(sq)

Gjatë këtij takimi është diskuatuar për bashkërëndimin e aktiviteteve të fiskalizimit të pompave në mes të Administratës Tatimore, Ministrisë së Tregëtisë dhe Industris, si dhe Operatorëve ekonomik në projektin e Arkave Fiskale. Me ç’rast Operatorët e licencuar nga ATK-ja, kanë prezantuar ofertat e tyre në lidhje me aparaturat për fiskalizimin e pikave shitëse të derivateve …

N J O F T I M – Për mbajtjen e seminareve me tatimpagues

Administrata Tatimore e Kosovës  do të mbajë seminar për tatimpagues, rreth trajtimit të: Mallrat pa origjinë nga këndvështrimi i administratës, Obligimi për përdorimin dhe lëshimin e KUPONAVE FISKAL Obligimi për lëshimin e KUPONAVE TATIMOR dhe apo FATURAVE aty ku ende nuk janë te instaluara PEF Gjendja e stoqeve (regjistrimi i stoqeve) Seminaret mbahen si vijon …

N J O F T I M – Për mbajtjen e seminarit me Ndërmarrjet Publike

Njoftojmë të gjitha Ndërmarrjet Publike të Republikës së Kosovës (qendrore dhe lokale ) se më date 26/08/2011 (ditë e premte), Administrata Tatimore e Kosovës  do të mbajë seminar, rreth trajtimit të : Pranimi i Zhvlerësimit të Aseteve Procedurat e njohjes së Borxhit të Keq Deklarimi i TVSH-së në shkallë inkasomi Seminari mbahet duke filluar nga ora 10:00 …

ATK ka vazhduar me aktivitete për ngritjen e përformancës

Në vazhdën e aktiviteteve që ka Administrata Tatimore e Kosovës, këto ditë kanë përfunduar disa aktiviteteve me ç’rast njëri ka të bëjë me takimin e zhvilluar, me datën 29 korrik, mes ATK-së, Ministrisë së Financave, Dogana e Kosovës, FMN-së, Bankës Botërore, ECLO, USAID, DFID dhe GIZ, ku temë e diskutimit ka qen vendosja e qëllimeve …

Administrata Tatimore e Kosovës inkason 122,102,701 milion euro

Duke pasur parasysh se Administrata Tatimore e Kosovës, prioritet ka inkasimin e tatimeve qendrore qeveritare, andaj me qëllim të informimit sa më të mirë dhe të shpejt ndaj opinionit publik, si dhe transparencë maksimale për tatimpaguesit, Administrata Tatimore e Kosovës, ka mbajtur sot konferencën për media, në të cilën Drejtori i Përgjithshëm z.Behxhet Haliti, shpalosi …

Drejtori i Përgjithshëm z.Behxhet Haliti, vazhdon vizitat në zyrat regjionale të ATK-së

Në vazhdën e vizitave të planifikuara në zyrat regjionale të ATK-së, drejtori i përgjithshëm i ATK-së, Behxhet Haliti, ka vizituar regjionin e Gjakovës, Prizrenit dhe Ferizajt. Në këto takime drejtori i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës z.Behxhet Haliti, foli për të arriturat dhe sfidat në gjashtëmujorin e parë dhe kërkoj angazhim të vazhdueshëm me …

(sq)

Në këtë konferencë, raportin gjashtëmujor do ta prezantoj, Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, z. Behxhet Haliti, dhe bashkëpunëtorët e tij. Konferenca për media, do të mbahet: më datë: 14 Korrik, 2011 (e enjte), në ora 11:00. Adresa-Prishtinë: Këndi i rrugës “Bill Klinton” dhe “Dëshmorët e Kombit”- Administrata Tatimore e Kosovës – Kati i I-rë-Salla e …