The Best generic Medicines for Erectile Dysfunction Without Prescription generic Viagra Cheap Prices Buy Online No Prescription Sildenafil Citrate 200mg Buy generic Levitra drugs without prescription online vardenafil Buy Caverta Online no Prescription Sildenafil Citrate 100mg Buy Cialis Super Active lowest price how to buy eriacta online without a perscription Sildenafil Citrate 100mg dosage Buy Kamagra Cheap Online Sildenafil Citrate 100mg No Prescription Order quality Kamagra Soft online Sildenafil Citrate Without Prescription Best online Pharmacy to buy ed meds Suhagra Without Prescription Purchase Tadalis Sx pills tadalafil 20mg No Prescription Buy generic Viagra Soft Tabs Sildenafil Citrate No Prescription Best Price for Vigora Sildenafil Citrate 100mg Viagra equivalent Buy Cialis Professional Online tadalafil tablet 20mg Buy Hard On Sildenafil Citrate 120 mg dosage Online Without Prescription Buy erectile dysfunction medication Kamagra Effervescent Online Lowest Prices Buy Viagra Professional Sildenafil Citrate Buy Viagra super dulox-force Online no Prescription Buy Viagra Super Force Online Without Prescription Vardenafil Oral Jelly Cheapest Online Pharmacy Buy Levitra Professional Online Vardenafil Without Prescription Buy new Erectile Dysfunction Medications avana Online Without Prescription buy Drugs cialis for Erection Problems online Without Prescription buy online Apcalis oral jelly Without Prescription Buy Cialis Cheap Online No Prescription tadalafil Without Prescription Generic Cialis Super Force cheaper online Dapoxetine tadalafil Intagra Erectile Dysfunction Medication for hard erection Sildenafil Citrate Kamagra Oral Jelly Legal Cheapest Online Pharmacy Buy Silagra Cheap online Sildenafil Citrate 100mg Without Prescription order Tadacip Without Prescription Pharmacy tadalafil 20mg online Buy erectile dysfunction medications trial packs online Buy cheapest generic Viagra Super Active Without Prescription Buy generic Cialis Daily Online tadalafil 5mg Buy cialis sublingual Professional online Without Prescription Buy generic Hard On Oral Jelly Sildenafil Citrate 100mg sale of Generic Viagra Capsules Online Sildenafil Citrate no Prescription Viagra Super Fluox-force Pills Sildenafil Citrate 100mg Fluoxetine 40mg Buy generic Levitra Soft online vardenafil 20mg Generic Levitra Super Force online vardenafil dapoxetine FDA Approves New Drug for Erectile Dysfunction treatment avana order generic Sildenafil Citrate Online No Prescription sale of Generic tabs Vardenafil online Without Prescription Buy generic tadalafil online Without Prescription

Dokumente

Modifikuar më gusht 27, 2013


12.03.2013 KODI I ETIKËS DHE MIRËSJELLJES PËR ZYRTARËT E ADMINISTRATËS TATIMORE TË KOSOVËS


23.09.2011 Formulari i Aplikacionit – Shtyrja e TVSH-së për Mjetet Kryesore


19.08.2011 Urdhërblerje për lirim nga TVSH. (Shkarko formen)


25.04.2011 LIBRI- LIGJE DHE UDHEZIME Libri me titull – Legjislacioni Tatimor i Kosovës (BOTIMI II)


25.05.2010 LIBRI- LIGJE DHE UDHEZIME Libri me titull – Legjislacioni Tatimor i Kosovës (BOTIMI I)


20.11.2009 Pajisjet elektronike fiskale Pajisjet elektronike fiskale kerkesat dhe karakteristikat teknike


05.06.2009 Broshur Statuti i Tatimpaguesve


28.01.2009 Deklarate_ATK_Rajone Joint Declaration from Multi-Lateral Meeting of Balkan Tax Administration


09.01.2009 Udhz_ndryshimi_normave_Tatimore_TAP Tatimi në të Ardhura Personale – Ulja e normave tatimore nga ( 0% , 5% , 10% , 20% ) në ( 0% , 4% , 8% , 10% )


09.01.2009 Udhz_ndryshimi_normave_Tatimore_TAK Tatimi në të Ardhura të Korporatave– Ulja e normës së tatimit nga 20% në 10%


26.12.2008 Ndryshimi_normave_TVSH TVSH – Ndryshimi i normës prej 15% në 16% – Udhëzues për bizneset e regjistruara për TVSH


15.12.2008 Memorandum Kos-Shqip Marrëveshje Kosovë – Shqiperi


02.07.2007 Vendim për shtyerjen e afatit Vendim për shtyerjen e afatit për ndrrimin i certifikatave të TVSH-së


28.05.2007 Udhezim_certifikata Udhëzim për aplikimin dhe pajisjen me Certifikat të TVSH-së


20.04.2007 Vendim mbi ndrrimin i certifikatave Vendim mbi ndrrimin i certifikatave të TVSH-së


26.02.2007 Doracak Doracak mbi Tatimet në Kosovë