Shpallje Publike

Modifikuar më dhjetor 2, 2011

02.12.2011
NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS për ““Dizajnimi i llogos se ATK-se sipas kërkesave dhe nevojave te ATK-së me numër te prokurimit 20111611045236”


29.11.2011
NJOFTIM PËR KONTRATË për “Shtypja e materialeve ( materialit ngjitës – tatimpagues i fiskalizuar, mbishkrimi në qese sheqeri ) sipas kërkesave dhe nevojave te ATK-së me numër te prokurimit 20111611059136”


12.09.2011
NJOFTIM MBI VAZHDIMIN E AFATIT KOHOR për “Dizajnimin e llogos së ATK-së”


02.09.2011
NJOFTIMI PËR KONTRATË – Dizajnimi i llogos së ATK-së


02.02.2011
Njoftim për Media – Raporti vjetor 2010


24.12.2010
Vazhdohet Konkursi për dizajnimin e Logos së ATK-së
Ju njoftojme se behet vazhdimi i afatit kohor per dorëzimin e konkursit per dizajnimin e logos se ATK-se deri me daten 29.12.2010 ora 14:00 h.Arsyeja e shtyerjes eshte sepse me daten 27.12.2010 nuk punohet.


14.12.2010
Konkurs për dizajnimin e Logos së ATK-së


11.10.2010
Njoftim për Media – Rezultatet e punës për nëntëmujorin 2010.


23.09.2010
Njoftim për Tatimpagues – Pajisja me Nr. Fiskal automatik si dhe përdorimi i tyre.