Reagim

Administrata Tatimore e Kosovës e ka parë të arsyeshme të reagoj ndaj shkrimit të publikuar sot nga portali Orainfo, në të cilin thuhet se ATK së bashku me Prokurorin janë duke hetuar kompaninë e cekur në shkrim për shpërlarje parash.

Ju informojmë së ATK-përkatësisht Departamenti i Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencës, nuk e ka në kompetencë hetimin e rasteve për shpërlarje parash, mirëpo heton secilin rast tek i cili dyshohet se është duke ndodhur shmangie tatimore.

Linku i shkrimit të publikuar:

http://orainfo.net/djali-i-zevendesministrit-te-aak-se-hetohet-per-shperlaje-parash/

Njomza Alaj