Najnovije vesti

Pročitajte sve
KOMUNIKATË PËR MEDIA - GIZ ka organizuar punëtori për menaxhmentin e ATK-së

KOMUNIKATË PËR MEDIA - GIZ ka organizuar punëtori për menaxhmentin e ATK-së

GIZ ka organizuar punëtori për menaxhmentin e ATK lidhur me komunikimi joverbal dhe hyrje në inteligjencën emocionale si kornizë logjike në komunikim. Në këtë punëtori kanë ligjëruar profesorë nga Universiteti Prishtinës “Hasan Prishtina”, Dr. Prof.  Aliriza Arënliu dhe Dr. Prof. Dashamir Bërxulli. ATK, është mirënjohëse dhe e çmon shumë bashkëpunimin me GIZ, i cili administratën …
KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK ka grumbulluar 94.6 % të të hyrave të përgjithshme vjetore

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK ka grumbulluar 94.6 % të të hyrave të përgjithshme vjetore

Administrata Tatimore e Kosovës një muaj para së të mbyllet viti kalendarik ka arritur që të tejkaloj parashikimet e përcaktuara.  Sigurisht, që tek ky rezultat kanë ndikuar përkushtimi dhe qasja profesionale e menaxhmentit  dhe të zyrtarëve të ATK-së. Deri me 30 nëntor 2018  administrata tatimore ka grumbulluar 94.6 % të të hyrave të përgjithshme vjetore, …

Elektronske usluge

Sve usluge

Poreski kalendar

Decembar 2018
Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
Novembar 26, 2018 Novembar 27, 2018 Novembar 28, 2018 Novembar 29, 2018 Novembar 30, 2018 Decembar 1, 2018 Decembar 2, 2018
Decembar 3, 2018 Decembar 4, 2018 Decembar 5, 2018 Decembar 6, 2018 Decembar 7, 2018 Decembar 8, 2018 Decembar 9, 2018
Decembar 10, 2018 Decembar 11, 2018 Decembar 12, 2018 Decembar 13, 2018 Decembar 14, 2018 Decembar 15, 2018

Category: Afati për deklarimWM, CM, WR: Afati per deklarim!

WM, CM, WR: Afati per deklarim!
Decembar 16, 2018
Decembar 17, 2018 Decembar 18, 2018 Decembar 19, 2018 Decembar 20, 2018

Category: Afati për deklarimTV: Afati per deklarim!

TV: Afati per deklarim!
Decembar 21, 2018 Decembar 22, 2018 Decembar 23, 2018
Decembar 24, 2018 Decembar 25, 2018 Decembar 26, 2018 Decembar 27, 2018 Decembar 28, 2018 Decembar 29, 2018 Decembar 30, 2018
Decembar 31, 2018 Januar 1, 2019 Januar 2, 2019 Januar 3, 2019 Januar 4, 2019 Januar 5, 2019 Januar 6, 2019

Video

Sve video

Foto-galerija

Klikni za više

raporti_tremujor

 Porezna Evazija

PAK vam nudi mogućnost da prijavite slućajeva poreske evazije(utaje), korupcije, ili neprimerenog ponašanja osoblja PAK-a putem:

besplatne_linje