Latest News

Read more
PRESS RELEASE - Director Murtezaj met with representatives of the Road Transport Association on Road Transport of Passengers

PRESS RELEASE - Director Murtezaj met with representatives of the Road Transport Association on Road Transport of Passengers

Director of TAK Ilir Murtezaj hosted in a meeting the representatives of the Road Transport Association, with whom was discussed the process of fiscalization in this sector, as well as finding modalities in fiscalization, given the specific nature of this sector. In addition, in this meeting was also discussed about the latest activities of TAK …
KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK nis me publikimin e të dhënave

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK nis me publikimin e të dhënave

Me qëllim të rritjes së transparencës dhe përmirësimit të komunikimit dhe besueshmërisë  në raport me tatimpaguesit, Administrata Tatimore e Kosovës ka filluar publikimin e të dhënave, të cilat pasqyrojnë performancen e punës në trajtimin e vendimeve të ankesave të tatimpaguesve, si dhe gjobat e shqiptuara ndaj tatimpaguesve nga denoncimet e qytetarëve. Hapja e këtyre të …

Electronic Services

All Electronic Services

Tax Calendar

September 2021
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
August 30, 2021 August 31, 2021 September 1, 2021 September 2, 2021 September 3, 2021 September 4, 2021 September 5, 2021
September 6, 2021 September 7, 2021 September 8, 2021 September 9, 2021 September 10, 2021 September 11, 2021 September 12, 2021
September 13, 2021 September 14, 2021 September 15, 2021 September 16, 2021 September 17, 2021 September 18, 2021 September 19, 2021
September 20, 2021

Category: Afati për deklarimTV: Afati per deklarim!

September 21, 2021 September 22, 2021 September 23, 2021 September 24, 2021 September 25, 2021 September 26, 2021
September 27, 2021 September 28, 2021 September 29, 2021 September 30, 2021 October 1, 2021 October 2, 2021 October 3, 2021

Video

More videos

Photogallery

More photos

raporti_tremujor

 Tax Evasion

TAK offers you the opportunity to report cases of tax evasion, corruption, or misconduct by TAK staff through:


E-mail: standardet.profesionale@atk-ks.org