Mirë se vini ne fazën e dytë të votimit në garën digjitale! Për të votuar ju lutemi klikoni mbi njërin nga pjesëmarrësit me krijimin më të preferuar, plotësoni fushat me emrin dhe emailin tuaj, përmes të cilit do të merrni kodin për të konfirmuar e-mailin.

Linku