Raporto 0800 80 800

Administrata Tatimore e Kosovës

Poreska Administracija Kosova

Tax Administration of Kosovo

(sq)

Në këtë konferencë, raportin gjashtëmujor do ta prezantoj, Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, z. Behxhet Haliti, dhe bashkëpunëtorët e tij.

Konferenca për media, do të mbahet: më datë: 14 Korrik, 2011 (e enjte), në ora 11:00.

Adresa-Prishtinë: Këndi i rrugës “Bill Klinton” dhe “Dëshmorët e Kombit”- Administrata Tatimore e Kosovës – Kati i I-rë-Salla e Trajnimeve.

– Ju mirëpresim –