Raporto 0800 80 800

Administrata Tatimore e Kosovës

Poreska Administracija Kosova

Tax Administration of Kosovo

Recepsioni

038/200 250 25

Orari i punës

E Hënë - E Premte
8:00 - 16:00

Drejtoria e përgjithshme

Këndi i Rrugëve Dëshmorët e Kombit dhe Bill Klinton, 10 000 Prishtinë, Kosovë

Lokacioni