Raporto 0800 80 800

Administrata Tatimore e Kosovës

Poreska Administracija Kosova

Tax Administration of Kosovo

Mirë se vini ne fazën e dytë të votimit në garën digjitale! Për të votuar ju lutemi klikoni mbi njërin nga pjesëmarrësit me krijimin më të preferuar, plotësoni fushat me emrin dhe emailin tuaj, përmes të cilit do të merrni kodin për të konfirmuar e-mailin.

Linku