Telegram ngushëllimi

I nderuar z.Rexha,

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të kolegut tonë, zyrtarit doganor z. Luan Berisha.

Në emrin tim dhe në emër të Menaxhmentit të Lartë, si dhe gjithë stafit të ATK-së, ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta juve, Menaxhmentit të Doganës, si dhe gjithë stafit.

Përmes këtij telegrami, shprehim ngushëllimet tona familjes për humbjen e më të dashurit të tyre!

Ngushëllime të gjithë familjarëve, miqve dhe kolegëve!

 

Ekrem Hysenaj

Zëvendësues, Drejtor i Përgjithshëm i ATK-së

Njomza Alaj